Wie is Laurens Mulderije?

Laurens Mulderije

Laurens Mulderije (06-09-1959 geboren in Didam) is van oorsprong een rechtdoorzee Achterhoeker. Het VWO doorlopen in Groenlo en vervolgens een switch naar Psychologie na een korte studie Economie in Groningen. Hier werd hij gepakt door begrippen als identiteit en zelfbeeld in al zijn facetten en rollen.

Laurens werkt sinds 1989 bij tal van reïntegratiebedrijven. Hij startte bij de Stichting Chronisch Zieken Kinderen en Jongeren als loopbaanmanager, werkte bij IWA Wurkimpuls als loopbaanpsycholoog en bij KLIQ als arbeidsdeskundige op de afdeling Passage. Bij IWA Wurkimpuls en Passage specialiseerde hij zich verder op het begeleiden van cliënten die sneller tegen grenzen van mentale of psychische belastbaarheid aanlopen.

Laurens is gespecialiseerd in beroepsidentiteit, kwalificatie-beoordelingen en loopbaanstrategische keuzes. Hij schenkt in zijn modules en trajecten veel aandacht aan zelfbepaling (vanuit autobiografische verhalen), beeldvorming en aan doelbepaling (effectieve routes ontdekken naar de arbeidsmarkt).

Laurens werkt ontwikkelingsgericht. Hij is vanuit een sterk voortraject succesvol in loopbaantrajecten die tot dusverre werden geblokkeerd door allerlei persoonlijke oorzaken. Laurens Mulderije is loopbaanpsycholoog en arbeidsdeskundige. Hij is diagnosticus en interventionist.

Laurens werkt met MDI (gedragsstijl en motivatie- analyse), focussing, RET en ZKM (zelfkennismethode / zelfkonfrontatiemethode). Hij is voor al deze methoden gecertificeerd.